Onze koffie


O GUSTO Espresso

Een volle smaak met een vleugje aciditeit. Er blijft een rokerige houtsmaak nazinderen, maar het is vooral de evenwichtigheid die indruk maakt. Uitzonderlijke arabica en robusta bonen komen perfect samen in een kopje van 50 ml.

3.95 €

O GUSTO Lungo

120 ml uitmuntende koffie in je kopje. Een prachtige samenstelling van de mooiste arabica koffies.  Smaakvol, een frisse aciditeit en complexe tonen van zoet fruit. Wees gewaarschuwd: zodra je dit geproefd hebt, kan je er geen genoeg van krijgen.

3.95 €

O GUSTO Grande

De intensiteit van de grande situeert zich tussen de lungo en de americano. Met of zonder melk , deze koffie is een stevige maar toegangelijke blend. Het zachte, doch krachtige karakter, maakt deze koffie ideaal om je dag mee te beginnen!

3.95 €

O GUSTO Café au Lait

Iedereen maakt de koffie verkeerd juist met deze evenwichtig gekozen hoeveelheid koffie en Creamer. Heb je liever iets zoeter? Gewoon wat suiker toevoegen en roeren maar.

3.95 €

O GUSTO Cappuccino

240 ml romige melkschuim en daarbij een stevig espressootje. Italianen nuttigen een cappuccino bij het ontbijt, terwijl de rest van de wereld om begrijpelijke redenen de hele dag door van deze heerlijke drank willen genieten. 

3.95 €

O GUSTO Latte macchiato

Voeg 50ml espresso bij 170ml van de latte capsule. Het resultaat is een koffie die zich zalig zacht vermengt met een lichtzoete melksmaak. Voor de liefhebber is dit de makkeijkste manier om thuis de perfecte Latte Macchiato te bereiden. Ook leverbaar met een heerlijke karamelsmaak! 

3.95 €

O GUSTO Latte macchiato caramel

Nieuwsgierig naar een funky variant van onze latte macchiato? Probeer deze onweerstaanbare blend met zijn heerlijke vleugje karamel! Deze zoete koffie past perfect bij je gezellige vieruurtje.

3.95 €

O GUSTO Choc au lait

Puur genot met deze warme chocoladedrank met extra melksmaak. Wie is er niet gek van chocoladedrank? Deze fantastische zoete smaakervaring met extra melkschuim is geschikt voor alle seizoenen. Geniet ervan op jouw favoriete moment van de dag!

3.95 €

FIKA Göteborg medium roast

Deze 100% arabica koffie is een melange van de beste bonen uit Centraal-Amerika, Zuid-Amerika en Afrika en zijn speciaal geselecteerd om u te laten genieten van een mildere koffie maar wel een krachtige afdronk. Een aangename, licht fruitige koffie met fijne aciditeit en een lichte chocoladesmaak, goede afdronk. 100% Arabica - medium roast

10.00 € 19.95 €